Menjava baterije iphone pri PC Agent Servis
Menjava baterije iphone6,7,8,9,X,11,12,13,14

Menjava baterije iPhone Hitra dobava Original baterije

Ste opazili, da se vaš iPhone v zadnjem času hitreje prazni? Ali se vaš telefon nenadoma izklopi, kljub temu da ima še iphone baterija nekaj odstotkov? Vzrok za to težavo bi lahko bila slaba baterija. Seveda pa lahko uporabniki Apple telefonov obnovijo “izgubljeno” energijo s menjavo baterije na iphone. Mnogi uporabniki se sicer bojijo težave pri menjavi baterije, da ne bodo poškodovali svoj dragoceni telefon pri menjavi. Za to je PC Agent tukaj, da vam pomaga pri menjavi baterije na iphone. Pri nas lahko dobite original ali 3rd party baterije za vaš telefon. Zamenjava baterije na iPhonu je povsem preprosta za specializirane tehnike pri PC Agent. Če opazite krajšo življenjsko dobo baterijena iphone ali nepričakovane izklope telefona, je to po vsej verjetnosti znak obrabe baterije. Zamenjava baterije je enostavna in učinkovita rešitev, da izboljšate življensko dobo na iPhoneu. Zamenjana baterija ima 90 dni garancije na vgrajene dele. Izpolnite obrazec za vašo menjavo baterije na iphone.

Kontaktirajte PC Agent za Menjavo Baterije na iPhone

Izpolnite spodnji obrazec z vsemi potrebnimi informacijami in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času za menjavo vaše baterije na iphone.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.

ZANESLJIVA MENJAVA BATERIJE IPHONE

Menjava Baterije
iPhone Telefoni

Potrebujete hitro in zanesljivo menjavo baterije za iPhone? PC Agent je prava izbira za popravilo ali menjavo baterije iPhone telefona, saj ponujamo originalne ali primerljive nadomestne dele z 90-dnevno garancijo. Pri nas opravimo zanesljivo menjavo baterije, hkrati pa poskrbimo, da vaši podatki ostanejo varni.

Original Baterije
Pri nas opravimo menjavo baterije na iphone samo z original Apple deli. Po želji stranke, lahko dobavimo 3rd party baterijo (ne priporočamo).
Hitra Menjava
Zavedamo se, da vaš iPhone potrebujete za vsakdanja opravila. Za to bomo predhodno naročili baterijo in menjavo probali opravili še isti dan.
Vse vrste iPhoneov
Pri nas lahko dobite menjavo baterije za modele iPhone 3 do 14 (vse vrste). Vaša baterija ne deluje pravilno na iPhone? Stopi v kontakt za menjavo.
Baterija na iphone se izprazni zelo hitro. Potrebujem menjavo?

Kaj storiti, če se baterija hitro prazni na iPhone?

Se na vašem iPhone hitro izprazni baterija? Priporočamo, da najprej omogočite način varčevanja z energijo, ki ga lahko najdete v nastavitvah. Nastavite lahko tudi svetlost zaslona na najnižjo možno raven in videli boste, če je res problem v bateriji. Če to ne pomaga, poskusite ponovno zagnati telefon. Prav tako preverite, ali imajo nekatere aplikacije vklopljeno geolokacijo. Če se vaša baterija še vedno hitro prazni, morate potem razmisliti o menjavi baterije na vašem iphone.

Preveri zdravje vaše iphone baterije
Preveri zdravje vaše iphone baterije

V nastavitvah poiščite ``Baterija``, na to kliknite na ikono. V tem ``zavihku`` lahko preverite porabo baterije, čas uporabe in natančen odstotek zmogljivosti baterije. Če imate zelo slab % baterije, je priporočljivo, da opravite menjavo baterije na iphone. Za nas pa ni važno, kateri iPhone imate, saj lahko dobavimo original baterije za vse modele. Stopi v kontakt za menjavo.

Če kupujete baterijo za iphone, pazite na ponaredke
Če kupujete baterijo za iphone, pazite na ponaredke

Pri baterijah za iPhone je ključnega pomena kompatibilnost in proizvajalec baterije. V našem servisu dobavimo in uporabimo le nadomestne dele, ki so enake kakovosti (original ali drugi) in kapacitete kot originalni deli na vašem iPhoneu. Naš profesionalen pristop in hitrost menjave baterije na iphone zagotavljata, da bo vaš iPhone ponovno deloval in se tudi polnil.