Težave s prenosnikom? Pripeljite vaš prenosni računalnik na zanesljiv servis prenosnikov

Imate težave z vašim prenosnim računalnikom kot so pregrevanje prenosnika, prenosnik se ne prižge ali pa deluje počasi? Ne skrbite, tukaj smo, da vam pomagamo! PC Agent ekipa tehnikov za servis prenosnikov je tu, da vam pomaga vašo napravo spraviti v popolno delovanje v čim manjšem času. Ponujamo širok spekter popravil prenosnikov, vključno z zamenjavami zaslonov, tipkovnice, baterije, reševanje podatkov z nedelujočega prenosnika in odpravljanje težav s programsko opremo. IZPOLNITE OBRAZEC ZA SERVIS PRENOSNIKA

Asus Logo
Acer Logo
HP Prenosni Računalniki
Dell Logo
Lenovo Logo
Apple Logo

Kontaktirajte PC Agent za popravilo prenosnika

Izpolnite spodnji obrazec z vsemi potrebnimi informacijami in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času za popravilo vašega prenosnika.


POTREBUJETE NOV PRENOSNI RAČUNALNIK?

Kupi Prenosni Računalnik pri PC Agent

Na voljo več kot 50+ prenosnikov za vsak žep. Poglejte si našo ponudbo zanesljivih prenosnikov.

KUPI V NAŠI SPLETNI TRGOVINI

Zakaj izbrati PC Agent za servis prenosnikov?

Ne pustite, da vam nedelujoč prenosnik oteži vaše nujno delo. Stopite v stik z nami in si zagotovite termin za popravilo prenosnika in ga ponovno spravite v najboljšo formo.

Mojstri za popravilo prenosnih računalnikov

Mojstri za popravilo prenosnih računalnikov vseh znamk

PC Agenta sta visoko usposobljena in imata leta izkušenj pri servisu računalnikov vseh znamk in modelov. Hitro in učinkovito vam bomo diagnosticirali in odpravili težavo na vašem prenosniku. V popravilih uporabljamo le visokokakovostne, preizkušene dele.

Diagnostika in Popravilo Prenosnikov

Zanesljiva in Hitra Diagnostika ter Servis Prenosnika

Razumemo, da potrebujete svoj prenosni računalnik čimprej nazaj, zato se trudimo, da delo opravimo v najkrajšem možnem času. Večina popravil prenosnikov se zaključi v roku 24-48 ur, če to ne bo mogoče vam bomo seveda sporočili vnaprej.

Storitve katere PC Agent nudi pri popravilu prenosnikov

Lahko se zanesete na nas za hitro in zanesljivo storitev. Stopite v stik z nami danes in rezervirajte svoj termin.