PE Domžale zaprto od 10.7 - 15.7 - Na voljo v Ljubljani
PE Domžale zaprto od 10.7 - 15.7 - Na voljo v Ljubljani

PC Agent - kjer se sanje spremenijo v resničnost

PC Agent - kjer se sanje spremenijo v resničnost

Pri PC Agent smo specializirani za svetovanje pri naročilu komponent za vaš novi računalnik, s poudarkom na gamerske računalnike. Cilj nam je zagotoviti in prilagoditi vsak sistem po vaši meri, pa naj bo to preprost računalnik za pisarno oz. domačo rabo, ali pa najzmogljivejši računalnik za bolj zahtevne naloge kot je gaming in 3D obdelava. Nudimo tudi servisne storitve prenosnih ter osebnih računalnikov, nadgradnje in razne predelave, kot so boljši hladilni sistem, po naročilu narejeno vodno hlajenje, optimizacija sistema, vzdrževanje ter zamenjavo komponent.

O EKIPI PC AGENT

Smo mlada ekipa, ki nas povezuje strast do tehnike in tehnologije, na tem področju smo ljubiteljsko prisotni že več kot 10 let, znanje in izkušnje pa smo sedaj pripravljeni deliti tudi z Vami! Tehnološkim napredkom in inovacijam stalno sledimo, tako da Vam zagotovimo najmodernejše rešitve in inovacije, tako na področju strojne kot tudi programske opreme. Pri PC Agent nam je cilj zadovoljiti vse vrste strank, od najzahtevnejših uporabnikov do popolnih začetnikov in to na vseh področjih računalništva po konkurenčnih cenah.

Mitja Kotar

Mitja Kotar

Nejc Korene

Nejc Korene

ZAKAJ IZBRATI PC AGENTA?

Na področju računalništva smo prisotni že več kot 10 let, vsi sistemi ko jih dobimo v roke, so skrbno testirani in optimizirani da vam zagotavljajo delovanje na najvišjem nivoju. Servisne ter optimizacijske storitve trenutno nudimo v Ljubljani in okolici, dogovor pa poteka preko spleta oz. po dogovoru. Napravo je tudi mogoče po predhodnem dogovoru poslati po pošti ali se dogovoriti za oseben prevzem.