PE Domžale zaprto od 10.7 - 15.7 - Na voljo v Ljubljani
PE Domžale zaprto od 10.7 - 15.7 - Na voljo v Ljubljani

Servis igralne konzole Playstation 3 Steam Deck Playstation 4 Xbox S Playstation 5 Switch Lite Xbox X Nintendo Wii Xbox 360 Gameboy Switch OLED Gamecube

Konzole so elektronske naprave, katerih glavni namen je igranje video iger na televiziji ali računalniškem zaslonu. Za razliko od Gaming Računalnikov konzole zdržijo dlje časa, ravno zaradi njihovega namena. Najpogostejše trenutno popularne konzole pa so Playstation 4, Playstation 5, XBOX ONE, XBOX Series X in Nintendo Switch. Zelo pa raste popularnost tudi konzoli podjetja Valve, z imenom Steam Deck. Tako kot pri večini elektronskih naprav, je tudi igralne konzole potrebno vzdrževati in za njih skrbeti, da jim omogočimo dolgo in nemoteno delovanje. Glavni razlog, zakaj je vzdrževanje pomembno za konzole je kot rečeno zagotoviti njihovo optimalno delovanje. S časoma pa se lahko na konzolah nabirajo prah in ostali ostanki, ki lahko posledično zamašijo notranje komponente sistema in tako povzročijo pregrevanje same konzole. Preprečite, da se vaša konzola pokvari in jo pripeljite na popravilo ali čiščenje do PC Agent. Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Kontaktirajte PC Agent za Servis igralnih konzol

Izpolnite spodnji obrazec z vsemi potrebnimi informacijami in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času za popravilo vaše konzole.

Form Submitted Successfully!

We will contact you as soon as possible.
Igralne konzole ki jih popravljamo pri pc agent

Katere igralne konzole popravljamo pri PC Agentu

Redno čiščenje in brisanje prahu lahko pripomoreta k nemotenemu delovanju konzole in podaljšata življenjsko dobo. Kar zadeva vzdrževanje, so igralne konzole veliko enostavnejše od osebnih računalnikov. Konzole imajo bolj zaprt sistem z manj nadzora nad programsko in strojno opremo. To povprečnemu uporabniku olajša nemoteno delovanje in uporabo konzole, saj je treba upoštevati manj spremenljivk.

Po 2 letih uporabe menjajte termalno pasto!

Tudi pri konzoli je smiselno na vsake 2 leti če se prej seveda kaj ne pokvari, zadevo odpreti, temeljito sčistiti ter zamenjati posušeno termalno pasto (oz. v primeru PlayStation 5 preveriti stanje LM). To je najbolj ključni pomen za optimalno delovanje vaše igralne konzole kot je ps4, ps3, xbox … saj v nasprotnem primeru, se bo vaša igralna konzola pregrevala in posledično tudi izklapljala ali celo prenehala delovati.

Image link

menjava termalne paste na ps4 pro z arctic mx-4

Image link

Naj vas ime PC Agent ne zavede, saj smo mojstri skoraj na vseh področjih gaminga, prav tako pa se konstantno razvijamo in rastemo. Da bo vaša konzola nemoteno delovala, ali če imate z njo kakšne težave, ne odlašajte z izpolnitvijo obrazca za kontakt, lahko nas pa seveda tudi direktno pokličete ali kontaktirate preko e-mail naslova.