ZA DOLOČEN ČAS SVA PRI PC AGENT ZAKLJUČILA Z ODKUPI RAČUNALNIKOV

Odkup Računalnikov pri PC Agent

Se bi radi znebili računalnika katerega ne uporabljate več? Pri PC Agentu nudimo odkup določenih računalnikov, katere lahko poživimo in prodamo naprej nekomu, ki potrebuje in išče cenejši rabljen računalnik. Pri tem se pa tudi znebimo dodatnih elektronski odpadkov, ki že tako onasnežujejo naš planet in z tem, preprečimo dodatno onesnaževanje po nepotrebnem. Se €€€ na računu bolje sliši, kot pa da dodatni računalnik pristane na smetišču. Seveda nudimo tudi odkup gaming računalnikov, če ste se slučajno naveličali igrati igrice, in potrebujete sedaj računalnik samo še za pisarniška dela. Izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili za odkup računalnika.

Postopek Odkupa Računalnika

Ste vedeli, da je postopek odkupa računalnika pri PC Agentu precej preprost? Oglejte si spodaj navedene postopke kaj je potrebno narediti, da vam odkupimo vaš računalnik.

Izpolni obrazec za odkup racunalnika

1) Izpolnite obrazec za odkup računalnika

Izpolnite zgornji obrazec in priložite vsaj 2 sliki računalnika (slike naj bodo čim bolj vidne).

v 24h vam odgovorimo na odkup racunalnika

2) Odgovorimo vam na email

V naslednjih 24h bomo pregledali vaš izpolnjen obrazec, in vam na to odgovorili na odkup računalnika.

Se strinjate z odkupom racunalnika

3) Se strinjate za odkup?

V kolikor se z zneskom strinjate nam ga lahko pošljete po pošti oz. se dogovorimo za prevzem ali dostavo tudi podarjenih naprav

Odkup racunalnika preko TRR ali Bon

4) Po odkupu računalnika

Ko napravo prejmemo in pregledamo, vam bomo na to denar nakazali na TRR ali pa vam obljubljen znesek izstavimo v obliki bona za nakup.

Oglejte si našo ponudbo rabljenih stvari v spletni trgovini

Zakaj odkup računalnika?

Naprav, ki jih ne uporabljate več, morda zaradi okvare, morda pa so vam le odslužile svoje. Takih naprav ne mečite v smeti! Pri PC Agentu odkupujemo vse vrste računalnikov, gaming računalnikov in elektronskih naprav, z nekaj vloženega truda in obnovitvijo pa povrnemo napravam duh in ponovno bodo zasijale v svoji popolnosti. Opremo lahko tudi podarite, v tem primeru jo obnovimo in dostavimo v roke pomoči potrebnim. Boljše, da se taka naprava znajde pri nas, kot pa na smetišču.

Odkup racunalniskih komponent

Reciklirajmo

Pripomorite zemlji z recikliranjem vašega računalnika. Izpolnite obrazec in preverite za koliko denarja odkupimo vaš osebni računalnik.

Razveselite druge

Ko obnovimo vaš računalnik, najdemo novega lastnika ki bo zelo vesel, saj bo prišparal na denarju ter pripomoral naravi z nakupom rabljenega.

Obnovimo

Vso robo skrbno pregledamo, poservisiramo in obnovimo, da se čim več naprav vrne v roke uporabnikov, s tem pa tudi napravi podaljšamo življensko dobo, lahko tudi za nekaj let.