Hitrost InternetaPreverite vašo hitrost interneta pri PC Agent

Test Hitrosti Interneta Preveri vašo hitrost internetne povezave

Test hitrosti interneta vam omogoča, da natančno preverite hitrost vaše internetne povezave. S tem orodjem lahko izmerite hitrost download kot tudi upload. Vam internet deluje tako hitro, kot bi moral? Preverite in se prepričajte sami. Hitrost ni tako hitra, kot jo ponuja vaš internetni ponudnik? Morda potrebujete nadgradnjo modema, pokličite svojega ponudnika za pomoč.

POZOR! VAŠ IP NASLOV IN LOKACIJA JE IZPOSTAVLJENA

Preprečite hackerjom in internetnim ponudnikom sledenje vaši lokaciji in zgodovini brskanja. Zaščitite sebe z zanesljivo in hitro VPN povezavo ki jo nudi Surfshark. Varno brskajte po internetu v tujini in na javnih wifi povezavah. Preberi kaj je vpn tukaj.

KUPI Surfshark VPN [-81% POPUST]

DOWNLOAD
Download ali Hitrost prenosa je količina podatkov, ki jih vaša internetna povezava lahko prenese v sekundi (Mbps).
UPLOAD
Upload ali Hitrost pošiljanja je količina podatkov, ki jih vaša internetna povezava lahko pošlje v sekundi (Mbps).
PING
Ping predstavlja meritev časa, ki je potreben, da informacija potuje od vašega računalnika do strežnika in nazaj. Izražen je v milisekundah.

Igranje iger - Kaj pomeni PING pri hitrosti interneta in zakaj je pomemben.

Ping se pogosto uporablja v omrežni diagnostiki za preverjanje povezljivosti, merjenje latence (zamude) in za določanje stopnje izgube paketov. V kontekstu iger in spletnega brskanja se nižja vrednost pinga običajno šteje za boljšo, saj pomeni krajšo zamudo. Pri igranju multiplayer iger je pomembno, da je vrednost pinga čim manjša, saj s tem zmanjšamo lag pri igranju. Vrednost pinga pod 20 ms običajno velja za zelo dobro, medtem ko vrednost 150 ms ali več lahko povzroča opazne zamude. Do 70ms je sprejemljivo.

Ping v igricah je najbolje imeti čim manjšega
Prevelik PING 999ms za igranje iger