79,00 99,00 

IT DUSTERS CompuCleaner 2 EG-1000 [C502/C552] Električni puhalnik

Pripomočki

CompuCleaner Original 2 Električni puhalnik zraka je orodje za čiščenje elektronskih naprav in ostalih zadev. Nudi močan in stabilen tok zraka, ki je idealen za čiščenje občutljive elektronike. Ta najnovejša izdaja CompuCleaner električnega puhalnika ima izboljšano notranjo zasnovo in motor, ki dodatno izboljšata moč izpiha in zmanjšata težo naprave C552.

GARANCIJA: 1 Leto

- +
SKU: N/A
Tags:

Opis izdelka

Kaj je Električni puhalnik IT DUSTERS CompuCleaner 2 EG-1000 [C502/C552]

CompuCleaner Original 2 je en izmed najbolje priljubljenih izdelkov pri PC Agent, ki ga uporabniki cenijo, ker pomaga ohranjati njihovo elektroniko čisto in brez prahu brez da bi zasedlo veliko prostora.

Z enostavnim premikom stikala lahko usmerjate močan tok zraka in odstranite prah z nedostopnih in nežnih površin. Pri čiščenju občutljive elektronike je pomembno, da se stiki čim bolje omejijo. CompuCleaner vam pomaga, da učinkovito očistite elektronske naprave, ne da bi jih bilo treba nepotrebno dotikati razen seveda ventilatorjev 😉

CompuCleaner Original 2 je najnovejša izdaja najbolje prodajanega nabora električnih zračnih puhalnikov CompuCleaner. Ta nedavno posodobljeni model se ponaša z novim inovativnim notranjim razporedom in motorjem, kar še dodatno povečuje zmogljivost in zmanjšuje težo. Te spremembe v oblikovanju so že močan CompuCleaner Original spremenile v še bolj učinkovit električni puhalnik.

Notranja napajalna enota s 500 vati je bila dodatno optimiziran, da zagotovi povečano moč pri nižjih delovnih temperaturah (se lahko kar segreje). Skupaj z inovativnimi spremembami notranjih zračnih kanalov to ustvarja močan tok svežega in prečiščenega zraka, ki lahko odstrani tudi najbolj trdovraten prah v računalniku.

Opremljen z izborom treh novo razvitih šob in neskončno zalogov svežega zraka, CompuCleaner Original 2 omogoča veliko bolj učinkovito čiščenje kot kdaj koli prej. Z enim preprostim premikom stikala lahko natančno usmerite močan tok svežega zraka, da odstranite prah iz težko dostopnih in občutljivih mest.

Čiščenje občutljive elektronike predstavlja izziv in vedno je najbolje, da se stik z napravami čim bolj zmanjša. Ker CompuCleaner Original 2 uporablja samo zrak, omogoča temeljito čiščenje elektronike brez potrebe po dotikanju. CompuCleaner je tudi odličen za vsakodnevno čiščenje težko dostopnih mest, kot so prostori za radiatorji, svetlobnimi telesi in pod omarami.

Additional information

MODEL

C502, C552