22,00 

Wifi Ojačevalnik Xiaomi WiFi Extender Pro

Ojačevalec wi-fi signalaRačunalniška oprema

Xiaomi WiFi Extender Pro je naprava, ki je zasnovana za izboljšanje pokritosti in zmogljivosti vašega domačega WiFi omrežja.

Specifikacije Xiaomi WiFi ojačevalnik Pro:

Povezljivost brezžična
Hitrost prenosa 300 Mb/s
LAN vhodi Ne
Mere 6.9 x 6.9 x 3.5 cm
Teža 125g

4 na zalogi (se lahko naroči)

- +
SKU: 10.5700
Tag: XIAOMI

Opis izdelka

Xiaomi WiFi Extender Pro je kompakten in cenovno dostopen ojačevalnik signala, ki pomaga razširiti obstoječe brezžično omrežje v vašem domu ali pisarni. Omogoča boljšo pokritost in izboljšuje signal v območjih, kjer je povezava šibka ali nedosegljiva.

Ojačevalnik Xiaomi WiFi Extender Pro zagotavlja neprekinjen in močan signal kjerkoli v vašem domu.

Odkrijte napravo Xiaomi WiFi Extender Pro, napravo, ki bo povečala dosežek vaše WiFi povezave in vam omogočila polno uporabo vaše hitre internetne povezave, saj podpira hitrosti prenosa do 300 Mb/s.

Preprost za vzpostavitev povezave in preprost za uporabo. Samo vključiti ga moramo v električno vtičnico in ga preko Xiaomi Home aplikacije povezati z našim usmerjevalnikom.

Povezava se je v smislu stabilnosti izboljšala, obenem pa zdaj omogoča tudi širši radij pokritosti.

Na zunanji strani boste opazili dve anteni. Za enostavno nastavitev ga postavite blizu usmerjevalnika in izvedite postopek seznanjanja.

Obsega med 80 kvadratnimi metri in 150 kvadratnimi metri, kar je odvisno od razporeditve sob. Delovanje je omejeno na 2,4 GHz frekvenčno območje ali z usmerjevalniki, ki podpirajo 2,4 GHz. Možna je povezava do 24 naprav.

Glavne značilnosti Xiaomi WiFi Extender Pro Wifi Ojačevalca

  • Podprte Frekvence: Deluje na frekvenci 2,4 GHz, ki zagotavlja stabilno povezavo in združljivost z večino standardnih usmerjevalnikov.
  • Hitrost Prenosa Podatkov: Ponuja hitrosti do 300 Mbps, kar je primerno za brskanje po spletu, pretočne storitve in lahke igralne aktivnosti.
  • Dvosmerno Povezovanje: Uporablja dve zunanji anteni, ki omogočata boljše delovanje in širši domet signala.
  • Enostavna Namestitev: Enostavno se poveže z obstoječim omrežjem prek mobilne aplikacije Xiaomi Home App, ki vodi uporabnika skozi proces nastavitve.
  • Varnost: Podpira šifriranje WPA-PSK/WPA2-PSK za zaščito vaše brezžične povezave.
  • Univerzalna Združljivost: Ustvarjen je za delo s katerim koli standardnim brezžičnim usmerjevalnikom in je združljiv z večino omrežij.
  • Kompaktna Oblika: Njegova majhna velikost in zidna vtičnica oblika omogočata diskretno umestitev v domače ali poslovno okolje.

Za več informacij o tem, kako Xiaomi WiFi Extender Pro lahko izboljša vaše brezžično omrežje, se obrnite na nas na kontakt@pcagent.si. Naša ekipa je na voljo za vsa dodatna vprašanja in tehnično podporo.

Additional information

Teža 0,2500 kg
Dimenzije 4 × 15 × 15 cm

Trenutno ni objavljenih mnenje od naših strank glede tega produkta. Bodite prvi?

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.