185,00 195,00 

Ducky Channel ONE 2 RGB Gaming Tipkovnica [US] MX Switchi

Gaming TipkovniceRačunalniška opremaTipkovnice za računalnik

Gaming tipkovnica DUCKY ONE 2 RGB je izjemna izbira za gaming. Opremljena je s Cherry MX stikali (priporočava MX Brown) in zagotavlja vrhunsko izkušnjo tako pri igranju kot tudi pri vsakodnevnem tipkanju. Seveda pri gaming tipkovnicah ne smemo pozabiti na RGB! Ducky Channel ONE 2 RGB Gaming Tipkovnica vam omogoča različne effekte osvetlitve. Tipkovnice Ducky so znane po svoji robustnosti in trajnosti, kar je ključna lastnost za vse, ki veliko časa preživite pred računalnikom (tako kot midva). Z elegantno zasnovo in visokokakovostno izdelavo je tipkovnica DUCKYCHANNEL ONE 2 RGB za svojo ceno več kot odlična in bo nedvomno zadovoljila zahteve vsakega. Midva sva že navdušena nad njo, kmalu boste lahko tudi vi 😉

- +
SKU: N/A
Tags:

Opis izdelka

Ducky Channel ONE 2 RGB gaming tipkovnica je priljubljena izbira med igralci in tistimi, ki cenijo kakovostno pisalno izkušnjo, zaradi naslednjih razlogov:

  1. Visokokakovostna gradnja: Tipkovnica je znana po trpežnosti in robustni izdelavi, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo.
  2. Mehanska stikala: Uporablja mehanska stikala (npr. Cherry MX), ki zagotavljajo bolj odziven in zadovoljujoč tipkarski občutek ter so zelo vzdržljiva.
  3. Nastavljiva RGB osvetlitev: Zagotavlja prilagodljivo RGB osvetlitev z možnostjo prilagajanja vzorcev in intenzivnosti svetlobe glede na želje uporabnika, kar izboljša estetiko in izkušnjo uporabe.
  4. Prilagodljivost: Omogoča programiranje makrov in uporabo programskih možnosti za konfiguracijo tipkovnice glede na potrebe uporabnika.
  5. Dvojno stiskane tipke iz PBT materiala: Tipke so narejene iz polybutylene terephthalate (PBT), ki so bolj vzdržljive in odpornjše na obrabo kot standardne ABS tipke.
  6. Detachable USB Type-C kabel: Lažje prenašanje in shranjevanje, kot tudi enostavna zamenjava.
  7. N-Key Rollover: Zagotavlja, da se vsak pritisk tipke zazna neodvisno od ostalih, kar je ključnega pomena pri hitrem tipkanju in igranju iger.

Vsi ti faktorji skupaj tvorijo tipkovnico, ki je zelo cenjena tako s strani strokovnjakov kot ljubiteljev mehanskih tipkovnic. Ducky Channel ONE 2 RGB je dobra izbira za tiste, ki iščejo zanesljivo, prilagodljivo in visoko odzivno tipkovnico za igre ali vsakodnevno uporabo.

Additional information

Vrsta switch

MX Brown, MX Red, MX Blue