99,00 

Be Quiet! Dark Rock Pro 4 Hladilnik za Procesor

Hladilnik za processorRačunalniške Komponente

Ali želite na svojem računalniku doseči vrhunsko hlajenje in neprimerljivo tiho delovanje z uporabo zračnega hladilnika za processor? Dark Rock Pro 4 je oblikovan za učinkovito odvajanje toplote celo pri visoko zmogljivih procesorjih, kar omogoča optimalno delovanje sistema pod velikimi obremenitvami. Z vrhunsko izdelavo, vključujočih dveh hladilnih jeder, šest bakrenih toplotnih cevi in dva ventilatorja, je Be Quiet Dark Rock Pro 4 kos zahtevnim nalogam za procesor. Poleg tega je ta hladilnik znan po svoji tišini – tudi pri polni hitrosti ventilatorja se hrup zmanjša na minimum če seveda sami ne nastavite v biosu ali z programom kot je FAN Control. Če iščete popolno kombinacijo zmogljivosti, tišine in elegantnega dizajna, je Be Quiet Dark Rock Pro 4 po vsej verjetnosti prava izbira za vas.

Na voljo po naročilu

GARANCIJA: 2 Leti

- +
Tags:

Opis izdelka

Be Quiet! Dark Rock Pro 4 Hladilnik za Procesor

Dark Rock Pro 4 je zelo zmogljiv zračni hladilnik za procesor, ki ga izdeluje podjetje be quiet!. Ta hladilnik je znan po svoji odlični učinkovitosti hlajenja in seveda zelo tihih ventilatorjev, ki jih ima. Kombinacija aluminijastih hladilnih reber, sedmih toplotnih cevi in dva tiha ventilatorja Silent Wings s PWM nadzorom za hitrost.

Specifikacije Be Quiet! Dark Rock Pro 4:

Skupno število hladilnih reber in toplotnih cevi omogoča odlično odvajanje toplote.
Dva ventilatorja: en 120mm spredaj in en 135mm med hladilnimi rebri.
Decentralizirana postavitev toplotnih cevi za optimalno odvajanje toplote.
Načrtovan za podporo procesorjem z visokim TDP (Thermal Design Power) do okoli 250W.
Kompatibilen z večino sodobnih procesorskih podnožij, vključno z Intelovimi in AMD-jevimi.
Zagotavlja nizko raven hrupa, tudi pri 100% obremenitvi ventilatorjev.
“Black coating” zagotavlja estetski videz, ki se dobro prilega različnim izgledom ohišij. Zelo paše zraven ohišja Be Quiet Pure Base FX500

Zaradi svojih značilnosti je Dark Rock Pro 4 priljubljen med entuziasti in uporabniki, ki želijo tiho delovanje in učinkovito hlajenje, zaradi česar je primeren za zahtevne računalniške konfiguracije, vključno z delovnimi postajami in igralnimi računalniki.

Če razmišljate o nakupu Dark Rock Pro 4, preverite, ali imate dovolj prostora v vašem ohišju za računalnik, saj je ta hladilnik kar precej velik (ne tok kot Noctua NH-D15). Prav tako preverite združljivost s svojo matičnim ploščo in pomnilnikom ram (obvezno), da se izognete konfliktom glede prostora ob montaži hladilnika.

Proizvajalec BE QUIET!
Združljiv s procesorjem: Intel: LGA 1150 / 1151 / 1155 / 1156 / 1366 / 2011(-3) Square ILM / 2066, AMD: AM2(+) / AM3(+) / AM4 / FM1 / FM2(+)
Dimenzije ventilatorja (mm): 135 x 135 x 22 / 120 x 120 x mm
Hitrost ventilatorja (RPM): 1200 / 1500 rpm
Glasnost (dB): 12,8 – 24,3 dB(A)
Življenska doba (ur): 300.000 ur (25°C)
Teža 1,13 kg
Dimenzije: 145,7 x 136 x 162,8 mm (D x Š x V)
Konektor ventilatorja: 4-pin PWM
Vsebina paketa: Termalna pasta Corning TC-5121C / 0.5