59,00 

THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE

Hladilnik za processorRačunalniške Komponente

THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 predstavlja odlično izbiro za hlajenje processorja, če upoštevamo njegovo ceno. Zagotavlja visoko kakovost in učinkovitost. Ne boste razočarani, saj bo poskrbel, da bo temperatura vašega procesorja ostala na primerni ravni, kar podaljšuje njegovo uporabno dobo in zmanjšuje možnosti za pregrevanje. Je primerljiv z vrhunskimi hladilniki, kot sta Deepcool AK620 ali Bequiet Dark Rock Pro 4 za pol cene.

GARANCIJA: 2 Leti

- +
SKU: N/A
Tags:

Opis izdelka

Hladilnik za processor Peerless Assassin 120 SE se izkazuje z vrhunsko kakovostjo izdelave. Njegova montaža je preprosta zaradi priloženega sistema za pritrditev, ki omogoča hitro in zanesljivo namestitev na matično ploščo. Poleg tega je kompatibilen z mnogimi različnimi vrstami procesorjev, kar zagotavlja njegovo uporabnost tudi za novejše procesorje, kot so 14. generacija Intelovih procesorjev. Hladilnik THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE se ponaša z odlično zmogljivostjo hlajenja tudi pri procesorjih, ki so močno obremenjeni, na primer pri 12900k. Med delovanjem z nizkimi vrtljaji ventilatorja omogoča tiho obratovanje, medtem ko pri visokih vrtljajih ponuja visoko učinkovitost hlajenja, čeprav je takrat seveda nekoliko glasnejši.

V splošni oceni je THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 izvrsten izdelek, ki zagotavlja vrhunsko delovanje, nizko raven hrupa in visoko kakovost po ugodni ceni. Ne glede na to, ali ste strasten igralec ali pa računalnik uporabljate za zahtevne operacije, bo ta hladilna za procesor odlična izbira, ki bo poskrbela za učinkovito hlajenje vašega sistema.

 

Tip Hlajenje na zrak
Barva Bela ali črna
Razsvetljava RGB Da (tudi brez)
Velikost ventilatorja 120mm
Število ventilatorja 2 kos.
Višina hladilnika 155mm
Max. TDP 255 watts TDP
Socket LGA-1150 Da
Socket LGA-1151 Da
Socket LGA-1155 Da
Socket LGA-1200 Da
Socket LGA-1700 Da
Socket LGA-2011-3 Ne
Socket LGA-2066 Ne
Socket AM4 Da
Socket AM5 Da
Socket TR4 Ne
Socket TRX4 Ne
Teža 900g

 

Additional information

BARVA

ČRNI RGB, BELI RGB