20,47 

TP-LINK WA855RE 300Mbps Wi-Fi Range Extender + 1xRJ45 Ethernet

Ojačevalec wi-fi signalaRačunalniška oprema

Wifi Ojačevalec TP-LINK TL-WA855RE izboljša domet vašega brezžičnega omrežja z zanesljivo hitrostjo do 300Mbps. RJ45 Ethernet priključek omogoča priklop naprave preko klasičnega mrežnega kabla. Varnost in hitrost povezljivosti zagotavlja funkcija WPS.

2 na zalogi (se lahko naroči)

- +
SKU: 14.6200
Tag: TP-LINK

Opis izdelka

TP-LINK WA855RE 300Mbps Wi-Fi Range Extenderju. TA naprava je namenjena izboljšanju Wi-Fi signalov v vašem domu ali pisarni. Tukaj so nekatere ključne značilnosti TP-LINK WA855RE:

  1. Zmogljivost in hitrost: Naprava podpira hitrosti do 300Mbps, kar je primerno za osnovno brskanje po spletu, pretočne vsebine, video klice in drugo.
  2. Enostavna namestitev: Ponuja preprost postopek namestitve s pritiskom na gumb WPS, kar omogoča, da hitro razširite vaš Wi-Fi signal brez zapletenih konfiguracij.
  3. Kompaktna oblika: Majhna in diskretna zasnova pomeni, da ne zavzema veliko prostora in ne bo kvarila videza vašega prostora.
  4. Ethernet priključek: Vključuje Ethernet priključek, ki omogoča, da napravo uporabite kot brezžični most za povezavo žičnih naprav.
  5. Led indikatorji: Na sprednji strani so LED indikatorji, ki vam pomagajo najti optimalno lokacijo za namestitev vašega ojačevalca signala.
  6. Univerzalna kompatibilnost: Deluje z vsemi standardnimi brezžičnimi usmerjevalniki in je zato zelo fleksibilen za uporabo ne glede na vaše obstoječe omrežne naprave.

Nakup lahko opravite v spletnih ali fizičnih trgovinah z računalniško opremo. Priporočam, da preverite cene in razpoložljivost v več trgovinah, da najdete najboljšo ponudbo.

Additional information

Teža 0,2700 kg
Dimenzije 8,5 × 10,2 × 15,7 cm

Trenutno ni objavljenih mnenje od naših strank glede tega produkta. Bodite prvi?

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.