418,99 

THRUSTMASTERS T300 RS GT Edition Dirkalni Volan

Računalniška oprema

THRUSTMASTERS T300 RS GT Edition Volan Dirkalni volan omogoča igralcem, da se resnično potopijo v svet avtomobilskih dirk in izpopolnijo svoje veščine, da izboljšajo svojo zmogljivost in se pripravijo na svoj bodoči sim racing rig. Odličen volan za tiste, ki bi radi vstopili v svet avtomobilskih dirk na računalniku ali konzoli.

Na voljo po naročilu

GARANCIJA: 1 Leto

- +
Tags:

Opis izdelka

THRUSTMASTERS T300 Preprost Sistem za Menjavo Volana
THRUSTMASTERS T300 Preprost Sistem za Menjavo Volana

PREPROST SISTEM ZA MENJAVO VOLANA

Vsi izdelki iz serije T300RS (T300RS, T300RS GT in T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) vključujejo sistem za hitro in preprosto zamenjavo volanov, kar uporabnikom omogoča uživanje v dirkanju z različnimi Thrustmaster volani.

THRUSTMASTERS T300 RS GT Edition Servo Dirkalni Volan
THRUSTMASTERS T300 RS GT Edition Servo Dirkalni Volan

HITER, MOČAN SERVOMOTOR BREZ KRTAČK

Zaradi realističnega in natančnega prenosa različnih elementov vsake dirke neposredno v uporabnikove roke je ta motor nepogrešljiv. V nasprotju s preprostim brušenim motorjem tehnologija brezkrtačnega motorja, vgrajena v dirkalna kolesa serije T300RS, omogoča tudi izjemno tiho dirkalno izkušnjo.

Vzdržljivost brezkrtačnega motorja omogoča, da dirkalni volan ohranja konstantno intenzivnost in moč povratnih informacij sile, kar preprečuje izgubo občutkov tudi med zelo dolgimi igrami.

V nasprotju s krtačnimi motorji ta brezkrtačna tehnologija vozniku omogoča stabilnost in dinamične zmogljivosti ves čas vožnje do cilja vsake dirke.

SISTEM DVOJNEGA PASOVA

Mehanizem z dvojnim jermenom omogoča izravnavo različnih podatkovnih elementov, prejetih s proge ali kroga. Zahvaljujoč neposredni povezavi z brezkrtačnim motorjem sistem odstrani morebitno prisotnost kakršnih koli mrtvih cone in zmanjša neprijetno sukanje, ne da bi zmanjšal moč, s katero se učinki prenašajo na uporabnika, za optimalno realističnost v vseh dirkalnih okoljih.

THRUSTMASTERS T300 RS GT Edition Dirkalni Volan Magnet Solution
THRUSTMASTERS T300 RS GT Edition Dirkalni Volan Magnet Solution

LASTNIŠKA MAGNETNA TEHNOLOGIJA

Thrustmasterjev patentirani sistem HEART (HallEffect AccuRate Technology), ki deluje brez kontaktov in potenciometrov, omogoča neomejeno življenjsko dobo izdelka ter optimalno natančnost med igralnimi sejami.

Lastnost Opis
Proizvajalec Thrustmaster
Model T300RS
Tip naprave Volan za dirkalne igre
Kompatibilnost PlayStation 3, PlayStation 4, PC
Volanski mehanizem Force Feedback z brezkrtačnim motorjem
Kot vrtenja Nastavljiv od 270° do 1080°
Volanski obroč Odstranljiv, premer 28 cm
Površina volana Guma
Pedalna enota 2 kovinska pedala, nastavljiva po višini in razmaku
Povezljivost USB
Druge lastnosti Vgrajeni uradni gumbi za PlayStation (PS, SHARE, OPTIONS)
Dimenzije 320 x 280 x 310 mm
Teža 8 kg