435,00 

SPARKLE Intel Arc A770 Titan OC 16GB GDDR6

Grafične KarticeIntel Arc Grafične KarticeRačunalniške Komponente

Lahko bi rekli, da je trenutno intel arc a770 najboljša grafična kartica na trgu glede na razmerje med ceno in zmogljivostjo. Kartica postaja z vsako posodobitvijo gonilnikov boljša. AMD in NVIDIA se že tako dolgo, kot se spomniva, soočata s težavami z gonilniki eni tako, drugi malo drugače. Intel, ki je novinec v svetu grafičnih kartic, napreduje in resno upošteva povratne informacije skupnosti. SPARKLE Intel Arc A770 Titan OC 16GB GDDR6 grafična kartica ni omejena na 128-bitno pomnilniško vodilo. Z dodatno pasovno širino, ki jo omogoča 256-bitno pomnilniško vodilo, in z 16 GB grafičnega pomnilnika GDDR6 ima ta grafična kartica na voljo še veliko zmogljivosti. Verjameva, da se vam bo ta kartica izkazala za odličen nakup, tudi če je ne boste uporabljali samo za igranje iger. Resnično izstopa pri urejanju videa in 3D CAD-u, za kar jo večinoma tudi uporabljajo kupci.

Na voljo po naročilu

GARANCIJA: 2 Leti

- +
Tags:

Opis izdelka

SPARKLE Intel Arc A770 Titan OC 16GB GDDR6
SPARKLE Intel Arc A770 Titan OC 16GB GDDR6

SPARKLE Intel Arc A770 Titan OC 16GB GDDR6  je model iz serije Intel Arc Alchemist grafičnih kartic, ki predstavljajo Intelov vstop v trg namiznih grafičnih kartic za igralce in druge zahtevne uporabnike.

Ta grafična kartica opremljena z relativno veliko količino pomnilnika (16GB GDDR6), primernega za zahtevne aplikacije (AI Generation, CAD) in igre.

Model “Titan OC” pomeni, da je to različica z overclockingom (OC) oz. s povišanimi frekvencami delovanja, kar omogoča višjo zmogljivost v primerjavi z osnovnim modelom. “SPARKLE” je proizvajalec, ki izdeluje te grafične kartice in jih trži z dodatnimi prilagoditvami, kot so izboljšani hladilni sistemi ali prednastavljene overclock nastavitve kot original Intel Arc A770 Limited Edition.

Benchmarki: https://www.youtube.com/watch?v=hy7X4fSMK7w&list=PLtZm1qneo1GZZQwHTfj3ZGWx7gnSsOtca

 

Družina GPU Intel
GPU Arc A770
Hitrost procesorja 2400 MHz (OC do 2750mhz+)
Ločen pomnilnik grafičnega adapterja 16 GB
Vrsta pomnilnika grafične kartice GDDR6
Širina pomnilniškega vmesnika 256 bit
Največja ločljivost 7680 x 4320 Pixel
Različica DirectX 12 Ultimate
Različica OpenGL 4.6
Vmesnik PCI Express 4.0
hlajenje Aktiven
Število ventilatorjev 3 ventilator
Display konektorji
HDMI, Display Port, Display Port (2x), Display Port (3x)
PSU
2x 8-Pin PCIe